Enterijer Kojić doo
2
0
Enterijer Kojić doo
"Enterijer Kojić" ZSZR osnovana je još davne 1971. godine u mjestu Vakuf u neposrednoj blizini Lopara. Firma je tada nosila naziv "Stolarska radnja Kojić", a 2009. godine preimenovana je u "Enterijer Kojić".

Preduzeće je osnovano kao porodična firma i od samog početka nastoji da održi visok nivo kvaliteta svojih proizvoda.

Osnovna djelatnost je proizvodnja proizvoda od drveta, a poseban akcenat se stavlja na izradu proizvoda namjenjenih opremanju enterijera. Proizvodi se izrađuju od najkvalitetnijih vrsta drveta, oplemenjene iverice, medijapana...

Na početku poslovanja preduzeće je nudilo manji broj artikalaiz svog proizvodnog programa, da bi danas sa ponosom moglo da predstavi široku paletu svojih proizvoda. Preduzeće se bavi izradom vrata, prozora , spavaćih soba, kuhinja, plakara, ogradica, stepeništa, stolova, stolica i drugih proizvoda po narudžbi.

Svoje proizvode plasiramo na tržištu Republike Srpske, Bosne i Hercegovine, Srbije, Austrije, Švajcarske i drugih područja širom Evrope.

Visok kvalitet proizvoda stvorio je povjerenje kod kupaca i obezbijedio kontinuiran rast tražnje na našim proizvodima. Preduzeće zapošljava sedamnaest radnika koji nastoje da održe kvalitet proizvoda, a u isto vrijeme da svojim znanjem, iskustvom i kreativnošću unesu određene inovacije u poslovanje
Osnovni cilj preduzeća je rast, razvoj, zadovoljenje raznovrsnih potreba kupaca i očuvanje njihovog povjerenja.
Pročitaj više