TESLIN NAROD
Najnoviji rad vizionarskog reditelja Željka Mirkovića.
Lovci Srpske realizuju brojne projekte
Predsjednik Lovačkog saveza Republike Srpske Savo Minić rekao je večeras u Loparama da je Srpska u cijelosti ispunila sve uslove za dobar rad Lovačkog saveza.
Osveštan spomenik junacima Kozjaka
U Mjesnoj zajednici Kozjak u opštini Lopare danas je osveštano novoizgrađeno spomen-obilježje za tri poginula borca iz ove mjesne zajednice, za čiju izgradnju je iz budžeta opštine obezbijeđeno 4.000 KM.
Izložba slika sa XI likovnog sabora
Likovni sabor u Gornjem Priboju na Majevici kod Lopara u Republici Srpskoj daje povoda da se istovremeno piše i o njemu, ali i o mnogim pojavama u kulturnom prostoru gde žive Srbi. Ovaj Sabor već jedanaest godina daje dragocene plodove i ta činjenica obavezuje da mu se pkloni više pažnje nego što je to do sada činjeno.
Polovina zaposlenih u opštini iz boračkih kategorija
Opština Lopare pokazala je da ne zaboravlja demobilisane borce Vojske Republike Srpske, budući da je u lokalnoj upravi od 75 zaposlenih, 24 bivša borca prve kategorije i nekoliko ratnih vojnih invalida, a šestoro radnika su djeca poginulih boraca.
Lopare i Negotin bratske opštine
Opštine Lopare iz Republike Srpske i Negotin iz Srbije potpisale su povelju o bratimljenju u okviru manifestacije „Dani dijaspore“ u Loparama. Načelnik opštine Lopare Rado Savić izrazio je zadovoljstvo bratimljenjem sa opštinom Negotin koja, kao i ova opština u Republici Srpskoj, ima brojnu dijasporu.
Savić: Čvrste veze sa dijasporom
Otvarajući „Dane dijaspore“ u Loparama načelnik ove opštine Rado Savić izrazio je uvjerenje da će ova manifestacije učvrstiti veze između majevičke dijaspore i opštine Lopare.
Srećna Nova 2018. godina
Srećnu Novu 2018. godinu i Božićne praznike želi vam

Inndex Media d.o.o.
Kako pomoći svom detetu u izboru fakulteta?
Završavanje srednje škole i upis na fakultet predstavlja, prema mnogim istraživanjima, jednu od ključnih vremenskih odrednica u životu. Odluka o izboru fakulteta nije samo važna za budućeg brucoša, već i za njegove roditelje. Najkompleksnije pitanje jeste – kako pomoći svom detetu da napravi ispravnu odluku?
Poznati profesor dr Nebojša Tasić u Kući zdravlja
Poštovani,
22.12.2016. godine u ZU specijalističkom centru "Kuća zdravlja" preglede obavlja
profesor dr Nebojša Tasić, specijalista interne medicine, subspecijalista kardiolog !
- HISPA CENTAR- centar za hipertenziju, prevenciju srcanog i mozdanog udara,
- Pregled (EKG, UZ, evaluacija sa farmakološkom i nefarmakološkom terapijom, dijeta),
- Holter EKG,
- Holter krvnog pritiska,
- Konsultacije.
1
2
3
4
5
6
7
8
9
Sledeća >>
Preuzmite aplikaciju
Facebook